AS-BUD

Sale konferencyjne do wynajęcia – Warszawa

Szukają Państwo sal konferencyjnych do wynajęcia w Warszawie? Zapraszamy do zapoznania się z ofertą AS-BUD. Wynajmujemy nowoczesne, komfortowe i dobrze wyposażone sale znajdujące się w ścisłym centrum stolicy, a dokładnie w biurowcu Central Tower przy Al. Jerozolimskich 81. Budynek ten mieści się blisko Dworca Centralnego, metra oraz prestiżowych obiektów, takich jak Hotel Marriott czy CH Złote Tarasy. Ponadto z naszych sal rozpościera się atrakcyjny widok wprost na panoramę Warszawy, która tworzy sprzyjający klimat do rozmów podczas spotkań biznesowych.


Jakie sale konferencyjne wynajmujemy?

Oferujemy wynajem sal konferencyjnych, w których pomieści się do nawet 60 słuchaczy. Udostępniamy również mniejsze pomieszczenia o bardziej kameralnym charakterze – do 12 osób, które doskonale nadają się na małe szkolenia lub spotkania biznesowe. W ramach wynajmu sal konferencyjnych otrzymują Państwo również dostęp do sali obiadowej oraz możliwość skorzystania z pomocy technicznej w każdym momencie. Mogą być więc Państwo spokojni zarówno o oprawę spotkania, jak i jego bezproblemowy przebieg.

Wyposażenie sal konferencyjnych:

  • stoły i krzesła w dowolnym ustawieniu,
  • ekran, projektor (VGA, HDMI),
  • flipchart, papier, mazaki,
  • tablica whiteboard i markery,
  • dostęp do Wi-Fi,
  • okna z roletami – możliwość zaciemnienia sali,
  • klimatyzacja, wentylacja,
  • wieszak na kurtki.

Nasze sale konferencyjne przystosowane są też do organizacji szkoleń komputerowych.

Wypożyczamy:

  • laptop ,
  • nagłośnienie ,
  • flipchart dodatkowy ,
  • rzutnik folii.


Zapewniamy pełną obsługę cateringową: serwis kawowy oraz lunch. O szczegóły oferty można dopytać pod numerem telefonu 662 120 820 lub wysłać zapytanie na biuro@as-bud.pl.

 

Konferencje w czasie epidemii SARS-CoV-2

W czasie epidemii SARS-CoV-2 zarówno w salach konferencyjnych, jak i w częściach wspólnych biurowca Central Tower podjęte zostały szczególne środki ostrożności. Wprowadzone w budynku obostrzenia są zgodne z wytycznymi Ministerstwa Rozwoju oraz Głównego Inspektora Sanitarnego. Prosimy o zapoznanie się z poniższymi zasadami bezpieczeństwa.

Zasady panujące w salach konferencyjnych:

  • ponieważ w salach muszą zostać zachowane odpowiednie odstępy pomiędzy osobami, liczba uczestników konferencji może być ograniczona,
  • sale dezynfekowane są przed, po i w przerwach konferencji,
  • okna w sali mogą być otwierane w przerwach jedynie przez obsługę,
  • przed wejściem do sali należy zdezynfekować ręce płynem umieszczonym w pojemniku przy drzwiach,
  • w widocznych miejscach wywieszone są instrukcje używania i zdejmowania rękawiczek oraz maseczek – prosimy o zapoznanie się z tymi informacjami,
  • uczestnicy konferencji są zobowiązani do założenia maseczek – można je kupić w Żabce znajdującej się w tym samym budynku,
  • w przypadku organizacji dwóch konferencji na tym samym piętrze jednocześnie, przerwy w poszczególnych grupach ustalane są w systemie zmianowym.

Zasady panujące w częściach wspólnych:

  • zaleca się, by z wind korzystały nie więcej dwie osoby jednocześnie,
  • zalecana jest częsta dezynfekcja rąk – pojemniki z płynem rozmieszczone są na terenie całego biurowca,
  • toalety, windy, klamki, poręcze oraz inne powierzchnie wspólne są sprzątane i dezynfekowane minimum raz na godzinę.

 

Bezpieczeństwo podczas lunchu i obiadu

Chcąc zapewnić Państwu pełne bezpieczeństwo podczas konferencji, wprowadziliśmy szereg zasad odnoszących się również do cateringowej części oferty. Zrezygnowaliśmy m.in. z samoobsługowych bufetów – posiłki i napoje podawane są przez personel wyposażony w maseczki oraz rękawiczki. Na uwadze mamy też konieczność zachowania odpowiednich odległości między osobami spożywającymi posiłki, a w przypadku dużej liczby uczestników oferujemy zmianowy system przerw oraz możliwość zaadaptowania drugiej sali szkoleniowej na potrzeby lunchu czy obiadu.

Ponadto:

  • przekąski podawane podczas lunchu są przez nas odpowiednio zabezpieczone – serwujemy jedynie pakowane kanapki, ciastka, cukierki, batony oraz owoce w zamykanych pojemnikach,
  • filiżanki oraz talerze są wcześniej dokładnie myte i wyparzane,
  • udostępniamy też zastawę jednorazową,
  • przy każdym serwisie kawowym oraz przed wejściem na salę obiadową ustawione są płyny do dezynfekcji dłoni,
  • w przypadku zmianowego wydawania posiłków i napojów stoły oraz podkładki są dezynfekowane po każdym użyciu.

Wszystkie elementy składające się na ofertę cateringową ustalane są z każdym Klientem indywidualnie. W przypadku dodatkowych jesteśmy do Państwa dyspozycji.

SALA A piętro 25

SALA A piętro 25

sala mieści do 30 osób + wykładowca
ustawienie sali: podkowa

SALA B piętro 25

SALA B piętro 25

sala mieści do 12 osób + wykładowca
ustawienie sali: szkolne

SALA C piętro 25

SALA C piętro 25

sala mieści do 34 osób + wykładowca
ustawienie sali: szkolne

SALA 1 piętro 15

SALA 1 piętro 15

sala mieści do 12 osób + wykładowca
ustawienie sali: szkolne

SALA 2 piętro 15

SALA 2 piętro 15

sala mieści do 60 osób + wykładowca
ustawienie sali: szkolne

SALA 3 piętro 15

SALA 3 piętro 15

sala mieści do 34 osób + wykładowca
ustawienie sali: szkolne